Energielabel A of C? Dat kan veel geld schelen!

Leestijd: ongeveer 2 minuten 19 juni 2020 0 reacties

Energielabel aanvragenEnergielabel A of C?

Heeft jouw huis energielabel A? Dan betekent dit dat jouw huis zeer energiezuinig is. Het is goed geïsoleerd en heeft daarom onder andere een hoog wooncomfort. Je energierekening is een stuk lager dan als jouw huis energielabel C heeft. Want bij energielabel C kan jouw huis nog wel wat zuiniger worden gemaakt. Wellicht kan er dan nog dubbel glas worden geplaatst of kan je dak beter worden geïsoleerd.

Geld besparen?

Ga jij een huis kopen of huren? Let dan goed op welk energielabel het huis heeft. Energielabels lopen van A tot en met G. Energielabel A is zeer zuinig en energielabel G is zeer onzuinig. Koop jij een huis met energielabel G? Let er dan op dat je energierekening heel wat hoger zal gaan uitvallen dan een huis met bijvoorbeeld energielabel A. Of als jij graag een hoog wooncomfort wilt hebben dan kan het verstandig zijn om je huis wat beter te gaan isoleren. Ook hier zijn natuurlijk kosten aan verbonden.

Lagere hypotheek bij onzuinig huis?

Heeft jouw huis energielabel C of lager? Dan kan het zomaar zijn dat je minder financiering voor je huis krijgt. Zo mag je onder andere bij Triodos minder geld lenen bij een slecht energielabel.

De best gewaardeerde energielabel leveranciers van 2020!

(23 reviews)9.7/10
Homekeur € 349,-
20 jaar ervaring
Landelijk netwerk
Snelle afspraak
(0 reviews)0.0/10
EP-Vision energielabels Vanaf € 270,-
Ruime ervaring
Vakkundig
Eerlijk tarief
(3 reviews)10.0/10
WoonKeur € 325,-
Eerlijk en direct
Klantgericht
Snel rapport

Vergelijk alle energielabel leveranciers op prijs, reviews en functies!

Doorlezen:

Geen reacties

Plaats reactie

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Plaats als eerste een reactie!

Plaats reactie