Regel nu nog een energielabel!

Leestijd: ongeveer 2 minuten 14 juli 2020 0 reacties

Energielabel aanvragenZelf energielabel regelen

Ga jij je woning verkopen of verhuren? Dan is een energielabel verplicht. Op dit moment kun jij zelf een energielabel regelen. Dit doe je via de website energielabelvoorwoningen.nl. Je logt in op deze website via DigiD. Vervolgens zoek je jouw woning op en zie je standaard vooraf ingevulde informatie over je huis. Dit kan je eventueel aanpassen als er wijzigingen zijn geweest in jouw huis. Vervolgens zal een deskundige jouw verzoek online beoordelen en goedkeuren. Kosten hiervoor zijn hooguit een paar tientjes. De geldigheid van dit energielabel is 10 jaar.

Daar gaat verandering in komen..

Vanaf 1 januari 2021 gaat daar verandering in komen. Vanaf dan dien je namelijk een erkend deskundige in te schakelen die voor jouw huis een energielabel gaat opstellen. Deze deskundige komt  langs om je woning te inspecteren. De kosten hiervoor zullen naar verwachting tussen de € 200,- en € 300,- gaan bedragen. Een stuk meer dus dan als je het zelf regelt.

Ga je verhuizen of verhuren?

Verwacht je binnen de komende 10 jaar te gaan verhuizen of verhuren? Regel dan nu nog zelf een energielabel. Dat gaat je namelijk een hoop geld besparen!

De best gewaardeerde energielabel leveranciers van 2020!

(23 reviews)9.7/10
Homekeur € 349,-
20 jaar ervaring
Landelijk netwerk
Snelle afspraak
(3 reviews)10.0/10
WoonKeur € 325,-
Eerlijk en direct
Klantgericht
Snel rapport
(4 reviews)7.5/10
Hasibo € 390
Scherp tarief
Goede communicatie
Vakkundig

Vergelijk alle energielabel leveranciers op prijs, reviews en functies!

Geen reacties

Plaats reactie

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Plaats als eerste een reactie!

Plaats reactie